Ga terug

Digitale bijeenkomst over voorlopig ontwerp maandag 17 mei

Afgelopen jaar is naar alle maatregelen uit het voorkeursalternatief, het plan op hoofdlijnen, verder onderzoek gedaan, ontworpen en gerekend. Het resultaat is het voorlopig ontwerp voor de dijkversterking, rivierverruiming en gebiedsontwikkeling. De bestuurders van de tien betrokken organisaties hebben onlangs met het voorlopig ontwerp ingestemd.

Tijdens de digitale informatiebijeenkomsten op maandagavond 17 mei en donderdagavond 20 mei van 19:30 tot 21:00 geven wij per deelgebied een toelichting op de samenhangende maatregelen uit het voorlopig ontwerp. Ook vertellen wij over het vervolg, waarin wij samen met de aannemer het voorlopig ontwerp verder gaan uitwerken tot definitief ontwerp.

Na elk onderwerp is er gelegenheid om vragen te stellen.

Aanmelden

Wij vinden het fijn als u zich vooraf opgeeft i.v.m. de organisatie van de digitale bijeenkomst. Dat kan onderaan deze pagina. U ontvangt vervolgens van ons een aantal dagen voorafgaand aan de bijeenkomst informatie hoe u kunt deelnemen.

Mocht het u niet lukken uzelf vooraf aan te melden, dan kunt u op de dag van de bijeenkomst op deze pagina op de link naar de bijeenkomst klikken.

Een kwartier voor aanvang is het welkomstscherm te zien, zodat u weet in de goede bijeenkomst aanwezig te zijn.

Vanwege het coronavirus zijn wij genoodzaakt alle bijeenkomsten digitaal te organiseren. Mocht digitaal voor u lastig zijn, neem dan contact op met mrozemeijer@aaenmaas.nl.

  • Meld je hier aan voor de digitale bijeenkomst over het voorlopig ontwerp op:
    Maandag 17 mei