Ga terug

Marktinformatiebijeenkomst voor ondernemers en ingenieursbureaus

Maandag 8 juni 2020 organiseert Waterschap Aa en Maas in samenwerking met Taskforce Deltatechnologie een marktinformatiebijeenkomst. In de bijeenkomst staat het project Meanderende Maas centraal. Geïnteresseerde marktpartijen krijgen informatie over het project en de marktbenadering. Partijen kunnen hun inbreng leveren om daarmee de aanpak zo mogelijk nog te verbeteren. Taskforce Deltatechnologie heeft namens het bedrijfsleven advies uitgebracht over het realisatieplan en het inkoopplan en zal de uitkomsten hiervan delen en kunt u hier inzien. Gezien de maatregelen rondom het Coronavirus zal deze bijeenkomst in digitale vorm plaatsvinden. Om een zo hoogwaardig en effectief mogelijke inbreng te kunnen ophalen, verzoeken wij partijen om vooraf kennis te nemen van de informatie op deze website.

Wanneer:  Maandag 8 juni 2020 van 14:00 – 17:00 uur
Locatie:     Digitaal
Voor wie:  Voor geïnteresseerden vanuit het uitvoerend bedrijfsleven en ingenieursbureaus

Wij verzoeken u om uw deelname (max. 2 personen per bedrijf) door te geven via een e-mail bericht aan info@taskforcedeltatechnologie.nl. De instructie hoe deel te nemen aan de digitale bijeenkomst sturen wij in de week voorafgaand aan de bijeenkomst toe.

Op Negometrix is de aankondiging gepubliceerd van deze marktinformatiebijeenkomst en treft u de uitnodiging en een marktinformatiedocument.