Denk je met ons mee?

Heb je een idee dat past bij het project Meanderende Maas? Bijvoorbeeld een suggestie voor het versterken van de dijk tussen Ravenstein en Lith? Of een initiatief om het gebied aantrekkelijker te maken? We horen het graag!

Dien jouw idee in
Je kan jouw initiatief of idee direct via deze site aandragen via de button boven de kaart. Een van de omgevingsmanagers zal contact met je opnemen om het idee te bespreken voordat het gepubliceerd wordt op de kaart. Eerder ingediende ideeën staan al gemarkeerd op de kaart van het gebied.

Ideeënkaart

Meedenken

Projectteam Meanderende Maas wil graag samen met de omgeving een veilige dijk realiseren, de Maas verruimen en het projectgebied aantrekkelijker maken. We verzamelen zo veel mogelijk ideeën  om deze doelen te bereiken. Op de onderstaande kaart staan de ideeën die al zijn ingediend (zoom in om de tekst beter te kunnen lezen). Ook jij kan een idee aandragen. Bekijk van te voren wel even de spelregels

Laat jouw idee horen!

Heb je een idee dat het projectgebied nog beter beschermt tegen hoogwater? Of zie je mogelijkheden om het gebied mooier en  aantrekkelijker te maken? Laat het ons dan weten!

Draag jouw idee aan