Informatiebijeenkomsten 20 en 22 juni

Het definitief ontwerp voor de dijkversterking, rivierverruiming en gebiedsontwikkeling is in de afrondende fase. Daarom organiseren wij op maandag 20 juni en woensdag 22 juni informatiebijeenkomsten om inwoners en geïnteresseerden te informeren over het gehele ontwerp en het vervolg.

Datum, tijdstip en locatie

Wij organiseren de bijeenkomsten op de volgende momenten:

  • Maandag 20 juni om 19:30 in het gemeentehuis van Oss aan de Raadhuislaan 2. Inloop is vanaf 19:00.
  • Woensdag 22 juni om 16:00 in Acropolis in Megen aan het Broeder Everardusplein 1. Inloop is vanaf 15:30.
  • Woensdag 22 juni om 19:00 in Acropolis in Megen aan het Broeder Everardusplein 1. Inloop is vanaf 18:30.

Tijdens deze informatiebijeenkomsten zullen wij iedere bijeenkomst dezelfde informatie verstrekken en aanmelden vooraf is niet nodig.

Programma

We starten de informatiebijeenkomsten met een toelichting op het ontwerp en het vervolg. Daarna is er een informatiemarkt voor een meer specifieke toelichting en is er de mogelijkheid om vragen te stellen aan onze projectmedewerkers. Wat we laten zien van het dijkontwerp is gelijk aan wat we tijdens de dijktafels in mei hebben gepresenteerd aan de dijkbewoners, zie ook www.meanderendemaas.nl/dijk.

Contact

Heeft u een vraag, maar kunt u niet naar de informatiebijeenkomst of een inloopmoment komen? Neem dan gerust contact op met onze omgevingsmanager Peter Rutten via info@meanderendemaas.nl.