Terugblik informatiebijeenkomst 30 oktober

Op 30 oktober 2018 kwamen in Acropolis in Megen ruim 70 inwoners en belanghebbenden langs bij de informatiebijeenkomst over Meanderende Maas. Eerst kon men een presentatie bezoeken over de NRD. De dijkverbetering kan namelijk ook effect hebben op het milieu. Daarom zijn we de procedure van milieueffectrapportage gestart. Als eerste stap in deze procedure hebben we de Notitie Reikwijdte en Detailniveau (NRD) gemaakt. Daarin staat wat we gaan onderzoeken en hoe we dat doen. Download de NRD hier. Welke alternatieven, milieu-onderwerpen en omgevingszaken gaan we onderzoeken? En hoe gaan we dat onderzoek doen? Tijdens de presentatie kwamen de antwoorden op deze vragen voorbij. Na afloop van de presentatie konden aanwezigen in gesprek gaan met leden van het project- en ingenieursteam.

Presentatie

Heb je de presentatie gemist, maar wil je wel graag horen wat verteld is? Dat kan! Bekijk hieronder de volledige presentatie terug:

Vragen?

Heb je nog vragen naar aanleiding van het zien van de presentatie? Mail dan onze omgevingsmanagers door een e-mail te sturen naar info@meanderendemaas.nl.

Foto’s