Terugblik inloopbijeenkomst 14 juni

Op 14 juni 2018 kwamen in Acropolis in Megen ruim 100 inwoners en belanghebbenden langs bij de inloopbijeenkomst over Meanderende Maas. Om 17:00, 19:30 en 20:15 kon men eerst een presentatie bezoeken over onder andere het proces dat wij het afgelopen jaar hebben doorlopen samen met de streek en over de schetsen van de toekomst van het gebied. Vragen als ‘Hoe zijn de schetsen tot stand gekomen?’, ‘Welke gesprekken zijn hierover gevoerd in de werkplaatsen?’, ‘Wie neemt uiteindelijk de beslissingen?’ en ‘Hoe ziet het proces er verder uit?’ zijn beantwoord. Na afloop van de presentatie konden aanwezigen in gesprek gaan met leden van het project- en ingenieursteam.

Presentatie

Heb je de presentatie gemist, maar wil je wel graag horen wat verteld is? Dat kan! Bekijk hier de volledige presentatie (25 minuten) via ons YouTubekanaal.

Impressie

Het was een waardevolle middag en avond waarop wij de streek goed hebben bijgepraat en de vragen die er leefden hebben beantwoord. Bekijk hieronder in twee minuten kort een impressie van de inloopbijeenkomst:

Vragen?

Heb je nog vragen naar aanleiding van het zien van de presentatie? Mail dan onze omgevingsmanagers door een e-mail te sturen naar info@meanderendemaas.nl.

Foto’s