Vragen of zorgen over Meanderende Maas? Kom naar de inloopmomenten!

Vanaf februari starten de inloopmomenten van Meanderende Maas. U kunt tijdens deze momenten terecht met al uw vragen, ideeën of zorgen over het project. De inloopmomenten vinden op woensdagen en vrijdagen plaats, op verschillende plaatsen in het projectgebied. De omgevingsmanagers Anne Zaadnoordijk, Paul Dano en Tim Smit zijn aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

Anne Zaadnoordijk: “Iedereen kan zonder afspraak bij ons langskomen. Wij vinden het belangrijk om met bewoners in gesprek te gaan. Vragen te beantwoorden. Te horen waar zorgen over zijn, of juist wensen en goede ideeën .”

“Tijdens deze inloopmomenten is uiteraard informatie over het project beschikbaar,” aldus Tim Smit. “Wilt u bijvoorbeeld meer weten over de werkplaatsen? We zorgen ervoor dat de laatste informatie uit de werkplaatsen beschikbaar is, zodat we uw vragen hierover kunnen beantwoorden.”

Paul Dano vult aan: “De inloopmomenten vinden plaats in het projectgebied zelf, zodat bewoners en andere betrokkenen niet ver hoeven te rijden om bij ons binnen te lopen. We heten iedereen van harte welkom!”

De inloopmomenten vinden plaats in Ravenstein, Megen, Oijen, Maasbommel en Appeltern. Hier vindt u een overzicht van de inloopmomenten.