Digitale bijeenkomsten over voorlopig ontwerp

Op maandagavond 17 mei en donderdagavond 20 mei organiseren wij van 19:30 tot 21:00 twee digitale informatiebijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten praten wij iedereen bij over de voortgang van project Meanderende Maas en presenteren wij het voorlopig ontwerp.

Voorlopig ontwerp

Afgelopen jaar is naar alle maatregelen uit het voorkeursalternatief, het plan op hoofdlijnen, verder onderzoek gedaan, ontworpen en gerekend. Het resultaat is het voorlopig ontwerp voor de dijkversterking, rivierverruiming en gebiedsontwikkeling. De bestuurders van de tien betrokken organisaties hebben onlangs met het voorlopig ontwerp ingestemd.

Tijdens de digitale informatiebijeenkomsten geven wij per deelgebied een toelichting op de samenhangende maatregelen uit het voorlopig ontwerp.  Ook vertellen wij over het vervolg, waarin wij samen met de aannemer het voorlopig ontwerp verder gaan uitwerken tot definitief ontwerp.  Na elk onderwerp is er gelegenheid om vragen te stellen.

Interactieve kaart

Voorafgaand aan de bijeenkomst kunt u de nieuwe interactieve kaart bekijken, waarin u per locatie kunt zien wat er in het voorlopig ontwerp aan maatregelen staat.

Aanmelden

Wij vinden het fijn als u zich vooraf opgeeft i.v.m. de organisatie van de digitale bijeenkomst. Dat kan door de volgende stappen te doorlopen:

  • Ga naar www.meanderendemaas.nl/Agenda 
  • Kies in de Agenda voor maandagavond 17 mei of donderdagavond 20 mei
  • Vul het formulier in met uw naam en e-mailadres en klik op verzenden
  • Vervolgens ontvangt u kort voor de bijeenkomst van ons een e-mail met daarin de link waarop u kunt klikken om aan de bijeenkomst van uw voorkeur deel te nemen

Mocht het u niet lukken uzelf vooraf aan te melden, dan kunt u op de dag van de bijeenkomst op www.meanderendemaas.nl/Agenda op de link naar de bijeenkomst klikken.

Een kwartier voor aanvang is het welkomstscherm te zien, zodat u weet in de goede bijeenkomst aanwezig te zijn.

Vanwege het coronavirus zijn wij genoodzaakt alle bijeenkomsten digitaal te organiseren. Mocht digitaal voor u lastig zijn, neem dan contact op met mrozemeijer@aaenmaas.nl.