Sterke Maasdijk van Ravenstein tot Lith

Project Meanderende Maas gaat de ruim 26 km lange Maasdijk aan Brabantse zijde tussen Ravenstein en Lith versterken, de Maas aan Gelderse én Brabantse zijde meer ruimte geven en het gebied mooier en economisch sterker maken. Op deze pagina staat alle informatie over het ontwerp van de dijk zoals deze in het defintief ontwerp in 2022 is uitgewerkt. Deze informatie is van mei 2022. Destijds zijn er verschillende dijktafels georganiseerd. Op de pagina www.meanderendemaas.nl/dijk staat alle actuele informatie over de toekomstige plannen. 

Dijktafels over definitief ontwerp mei 2022

Voor bewoners en/of eigenaren van gronden aan de dijk tussen Ravenstein en de sluis bij Lith hebben we in mei 2022 dijktafels georganiseerd over het definitief ontwerp.

  Voor de dijktafels hadden we de ruim 26 kilometer lange Maasdijk aan de Brabantse zijde verdeeld in zeven gebieden. Op onderstaand kaartje zijn de zeven gebieden aangegeven.

  Informatie ter voorbereiding op de dijktafels

  Voor de dijktafels van mei 2022 hebben wij informatie over het dijkontwerp op deze pagina geplaatst, zie hieronder. De informatie bestaat uit de verbeelding van de dijk met kaart en tekeningen. Daarnaast hebben we ter voorbereiding op de dijktafels de volgende documenten gemaakt:

  Bent u bewoner of eigenaar van gronden langs de Brabantse Maasdijk tussen Ravenstein en de sluis bij Lith en heeft u vragen? Stuur gerust een e-mail naar omgevingsmanager Peter Rutten prutten@aaenmaas.nl.

  Informatie dijktafels januari/februari 2021

  De informatie over het voorlopig ontwerp die u voorafgaand aan de dijktafels van januari/februari 2021 op de website werd aangeboden, kunt u op deze pagina terugzien.